Skip to content

Een team met een enorme dosis aan kennis en ervaring

Wij vinden dat de ervaring van engineers en producers minstens zo belangrijk is als de kwaliteit van de studio, de apparatuur en instrumenten. Daarom zijn we trots op onze recording en mixing talenten. Zij hebben niet alleen ontzettend veel muzikale en technische kennis, maar hebben ook enorm veel ervaring opgedaan tijdens diverse muzikale samenwerkingsverbanden met andere producers en artiesten.

Kees Luijt

FOUNDER

Kees heeft als gitarist in diverse bands gespeeld, toch trok de studio hem het meest. Met het oprichten en bouwen van Lil’Heaven Studios heeft hij zijn droom waargemaakt. Passie voor recording en mixing combineert hij met het coachen van muzikaal talent.

Vincent MacDonald

Muzikant / Coach

Vincent is jongerencoach, songwriter en producer. Als geen ander begeleidt hij jongeren in hun muzikale en persoonlijke ontwikkeling door muzikaal te motiveren en inspireren.

Alain Kalender

Recording en Live Engineer / Mixer / Synth Guru

Alain heeft een enorme passie voor alles wat met muziek en apparatuur te maken heeft. Hij heeft enorm veel kennis en liefde voor analoge synthesizers, en is zeer behendig met diverse software. Een brok positieve energie voor lange sessies in de studio!

Lars Florijn

Mic Engineer / Mixer / Masteraar

Lars heeft een lange achtergrond in live engineering. In de afgelopen jaren is hij zich meer gaan richten op het studio werk, waar zijn passie ligt. Sindsdien is hij zich ook als master engineer aan het ontwikkelen.

Onze filosofie

Lil’Heaven is in wezen een commercieel bedrijf maar met een semi-filantropische mentaliteit. We streven ernaar een zo breed mogelijk spectrum aan diensten te leveren in de creatieve muzieksector. Naast het commerciële aspect vinden wij het net zo belangrijk om jong talent een kans te bieden. We bieden jong talent een mogelijkheid om tegen een passende  vergoeding muziek op te nemen en uit te brengen. Door bijvoorbeeld met elkaar diensten te ruilen, wordt het ook voor beginnende muzikanten met een kleiner budget mogelijk om onze professionele studio te huren en/of gebruik te maken van onze faciliteiten en diensten.

We maken eerlijke afspraken over intellectueel eigendom en eventuele inkomsten. Hierbij is niet ons eigen belang het uitgangspunt, maar dat van de muzikant. We zoeken samen naar mogelijkheden die zoveel mogelijk aansluiten bij wat muzikanten zelf willen.