Onze website
is in de maak

Tot de website helemaal klaar is vind je hieronder de belangrijkste informatie. Kun je iets niet vinden of heb je een specifieke vraag? Neem dan vooral contact op.

Studio, Live Ruimte en Iso Booth

We beschikken over een proffesioneel gebouwde en akoestisch geoptimaliseerde studioruimte. De live ruimte is warm: veel hout en lichte stof, een plafond van ruim 4 meter hoog, een relatief korte galmtijd. Drums komen optimaal tot hun recht, akoestiche instrumenten vol en warm. De live ruimte is met zijn 55m2 riant, en kan een ensemble van 7 tot 10 mensen aan. Direct aan de liveruimte is een Iso booth van ca. 8m2 gekoppeld, deze is droger en intiemer. En uitermate geschikt om instrumenten en vocalen gescheiden op te nemen van de live ruimte. Er is een groot raam vanuit de Iso booth naar de live ruimte, en door naar een groot raam (4m2) naar de controle kamer. Zo zijn de zichtlijnen tussen artiesten en engineer optimaal, en heb je het gevoel dat je in contact bent met elkaar.

 

De controle kamer is ook warm, met een akoestiek afgestemd op mixage. De ruimte is ca. 24m2 en voorzien van AC. Een erg fijne plek om lang te mixen, zonder dat je oren moe worden. De studio is met en zonder engineer te huur. Door een extensieve patchbay is het ook mogelijk om met eigen apparatuur te werken (mic pre’s, outboard). De aanwezige SSL Origin mengtafel is het hart van de studio. Alhoewel de tafel relatief eenvoudig in structuur en werkwijze is, staan wij je uiteraard bij om deze te (leren) bedienen.

Podcast / Green Screen Room

We beschikken over een multifunctionele ruimte voor o.a. Podcasting en Green screen mogelijkheden. Ook kan de ruimte worden gebruikt voor muziekproductie. Akoestische afwerking afgestemd op het gebruik, en voorzien van werktafel en een set Adam A8 speakers. Optioneel inclusief proffesionele Rode Podcasting set-up, of gebruik je eigen set-up. Met een oppervlakte van ca. 16m2, eigen AC en ventilatie is dit een prettige ruimte om met een paar mensen te werken.Ook deze is via Ethernet verbonden met de studio, en beschikt over eigen WiFi acces. Huuropties in overleg.

Writing Rooms / Producer Rooms

Hier zijn er twee van beschikbaar. Deze zijn ideaal voor mensen die voor kortere of langere tijd een eigen, proffesionele ruimte nodig hebben om muziek te produceren, mixen en op te nemen. Een eigen plek zonder last van buren, huisgenoten of andere afleiding. Afgestemd op solo werk, maar je kunt er met gemak met twee mensen in werken. 

 

De ruimtes zijn ca. 12m2 en beschikken ieder over eigen akoestische afwerking, ventilatie en AC. De ruimtes zijn standard voorzien van werktafel en stoel, en een set Focal Shape 65 monitors. Elke ruimte beschikt tevens over een eigen WiFi acces point met snelle Down en Upload. Er is een directe Ethernet verbinding met de controle kamer van de studio. Huur is variabel, van een halve dag tot full time jaar huur. 

Relax / Bar Ruimte

De ingang van de studio is gelijk de relaxruimte. Goeie koffie, een lekkere bank en een eettafel. De ruimte is ruim genoeg om met een man of 15 te zitten. Zo kun je mede gebruikers leren kennen, kort overleggen of gewoon even rust nemen. 

Contact

Roermondsplein 31

6811 JN Arnhem

info@lilheaven.nl

0641275817